V Česku sa uskutoční 2. ročník jedinej konferencie o programatike

multiscreen.png
Praha, 26. dubna 2017
Za necelý mesiac sa v Prahe, konkrétne 24. mája, uskutoční už druhý ročník jedinej českej konferencie o programatike s názvom Deň programatiky. Po úspešnom prvom ročníku prichádza tento rok s témou Multiscreen. Konferenciu organizuje český líder v programatike, spoločnosť R2B2.

Programatika sa stala najprogresívnejším odborom v oblasti reklamy. V Česku rastie medziročne o stovky percent, na Slovensku sa programatický trh začína penetrovať. Dôkazom je dosiahnutie 10 miliónov dostupných impresií, ktoré je možné nakúpiť programaticky u slovenských vydavateľov v sieti R2B2.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť dozvedieť sa aké novinky hýbu marketingom a mediálnym prostredím, možnosť nahliadnuť na inzertné kanály z novej perspektívy sveta pripojených obrazoviek. Návštevníci sa tiež stanú súčasťou diskusie o tom, kam celý reklamný ekosystém smeruje a budú svedkami predstavenia noviniek v hybridnej televízii, ktorá rozšírila vody programatickej reklamy.

Návštevníci konferencie sa môžu tešiť napríklad na Zuzanu Bergrovú z agentúry Go.Direct, ktorá vysvetlí, prečo je mediaplán oldschool a ako programatika zmenila prístup k plánovaniu. Richard Beneš z Medianu ukáže, aké bolo, je a bude plánovanie v reklame. Jan Suchý z O2 vysvetlí rolu programatického nákupu reklamy v celkovom mediamixe. Lukáš Hnilička zo spoločnosti Hybrid Company predstaví výhody automatického nákupu reklamy v televízii prostredníctvom HbbTV. O pohľade na multiscreen, ako novej generácii reklamy, bude hovoriť František Bauma, šéf vývoja produktov v spoločnosti R2B2, ktorá konferenciu organizuje. Témou budú tiež dáta o spotrebiteľoch. O tom, kde sa berú, porozpráva Jiří Malý z Programmaticu a o celkovej koncepcii využitia marketingových dát pre cielenie bude hovoriť zahraničný hosť Tamás Ács zo spoločnosti Cadreon.

Deň programatiky bude 24. mája v Novej budove ČVUT (Fakulta informačných technológií) v Prahe. Oproti minulému roku sa očakáva trojnásobná účasť z radov českých a slovenských odborníkov na reklamu. Spoločný networking a raňajky začnú o 8:00 a celá akcia skončí spoločným obedom okolo 14 hodiny v mieste konania konferencie.
Odkaz na web konferencie
Tlačová správa na stiahnutie