R2B2 se spojuje s Internet BillBoard v boji o reklamu

8. 3. 2016

Po více než roce rozšiřuje společnost R2B2 svou partnerskou spolupráci se společností Internet BillBoard o integraci nástroje proti blokování reklamy AAGun (Anti-Adblock Gun).

Strategicky tak využívají svých vzájemných výhod v technologické a obchodní rovině. “Reklamní systém iBILLBOARD má v České republice hlubokou tradici a je důvěryhodným partnerem velkého spektra webových projektů. Integrací našeho nástroje AAGun se Internet BillBoard přidává v boji o reklamu na stranu médií, která je též naší stranou,” popisuje výhody spolupráce CTO R2B2 Kamil Foltin.

Obchodní ředitel Internet BillBoard Tomáš Horák komentuje nové spojení takto: “Pomáháme médiím v jejich nelehkém boji na poli internetové reklamy již více než 18 let. Integrací nástroje AAGun média získají více reklamního prostoru a tedy i peněz ke svému dalšímu rozvoji.”

R2B2 a technologická společnost Webgarden bojují s blokovaním reklam dlouhodobě. “Posledních 6 měsíců úspěšně zobrazujeme reklamy i přes nainstalovaný adblock na významném českém portálu,” dodává Kamil Foltin. Kromě toho se společnost R2B2 věnuje vývoji, výzkumu a implementacím v oblasti programatiky a automatizace. Provozuje největší české programatické video-inventory, poskytuje řešení pro programatický branding stránek, nabízí vysoce viditelný mobilní programatický formát 5:2 a jako jedna z prvních na světě úspěšně realizovala programatickou reklamní kampaň v televizi. To vše za perfektní spolupráce svých partnerů: Adform (programatická platforma), hybrid (HbbTV, realizátor a inovátor) a iBILLBOARD (programatická platforma a reklamní systém).
08.03.2016 10:50:12
Redakce